Hemma och full fart

Hemresan gick smidig, lite vinglig landning men det gick väl. Jag får alltid en stor hemlängtan på slutet och stortjejen verkar ha ärvt detta då hon sprang sista 100 metrarna hem till huset 😉

Väl hemma har det packats upp och packats. Det har städats och tvättats men jag gillar att boa när jag varit borta. Våra föräldrar har också varit över på middag och bildvisning. Alltid kul att ses!

Familjen rullade före till landet igår och idag är jag på väg. Lite(mycket) trött dock efter en galen dag i går. Dagen började tidigt då huset vårt kokar och då tänkte jag att det är roligare att kolla in sommarrean på stan än att smälta bort hemma. Tiger på Åhléns hade 60% rabatt och det blev 2 superfina klänningar.

Planen för dagen var 2 rätt viktiga möten och jag behövde lite klänning-pepp!

Sen var tanken en lugn hemmakväll men så ringde en kompis och erbjöd mig en gratis Justin biljett och självklart sa jag ja. Hem och duscha och vända till Friends area. Jag är inger Justin-faan men det var en cool show.

Hem vid midnatt, huset 30,7 grader och jag har slumrat lite under en blöt handduk.

Ser ni någon som sover på Gotlandsfärjan strax så är det jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *