Herregud snart är det ju jul

Sorry att det oftast bara blir ett blogginlägg i veckan nu för tiden. Men ni spanar väll in lifeincerisemode.wordpress.com också så får ni lite modetips.

I måndags mötte jag upp ett par gamla kursare på Dustins ”Women for leaders” kväll. Det var riktigt trevligt med supergod mat, inspirerande föreläsningar och fina priser. Ja för galet nog vann vi alla varsitt pris. Jag vann en kul högtalare som är perfekt för resor.

Jag har också hunnit med att jobba i vår Indiskabutik på Drottninggatan vilket var kul men rätt slitigt med massor av kunder. Varit och tittat på stortjejens Truppgymnastiktävling. Dragit ut en tand, aj aj aj. Hunnit gå på julklappsrunda med tjejerna där de fick fota allt de önskar sig.

Och så väldigt trevlig 70 årsmiddag igår kväll. Allt hade varit väldigt lagom om inte en förkylning och en ond tand gjort livet lite tufft. Men nu hoppas jag att natten läker alla sår och jag får börja min måndag pigg. Har ett par viktiga och spännande jobbmöten imorgon så jag behöver all energi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *