Höga vågor är inte min grej!

Det här har inte varit min dag. Trots strålande solsken…
Magen är inte på topp sedan vår Italienresa med en ständig känsla av åksjuka, det tillsammans med kraftig motvind och mycket guppigt hav, ja ni förstår nog! Man känner sig väldigt liten i en vinglig kayak när det blåser och stora båtar dundrar förbi. Blandade känslorna av hopplöshet att ta sig fram i motvinden, rädslan att välta eller driva in i några klippor med illamående och ibland, men bara ibland känslan av att mina armar fixar detta. Skönt att den sista känslan ändå vann ;).

Vi har nu strandat på en strand lite innan bilen för att slippa ännu mer vågor och resten av familjen går per fot för att hämta bilen medan jag vilar.

Dagspaddlingar i lugna insjöar är mer min grej!

20140801-143515-52515217.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *