Högkvarteren och vårjacka

Idag har jag haft en superintressant dag, jobbmässigt. Jag har nämligen varit på plats på koncernens högborg och lyssnat på när årets ledarskapsutbildning gick i mål. 14 elever från koncernens olika bolag har under 8 månader fått lära känna sig själva, koncernen, ekonomi, projektledning, presentationsteknik och ledarskap. Idag var det deras examination och de presenterade sitt projektarbete som går ut på att utreda ett verkligt bussinescase och presentera det för det bolagets ledning. Ledning för respektive bolag och för ägarbolaget tillsammans med folk ur styrelsen fick sedan ifrågasätta deras arbete och presentionsteknik. Ja självklart hoppas jag att det är jag som står där nästa år! Väldigt väldigt mycket hoppas jag…

Sedan blev det en promenad genom Östermalm för att titta lite på Fältöversten innan det var dags att köra kvällsskiftet på jobbet. Ja ibland är det udda tider om man jobbar med drift så därför unade jag mig lite shoppingtid på mitten :). Vet inte om jag kommer ha den ute eller inne men nöjd är jag!

Inköpt på Lindex.

lindex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *