Hoppas jag nu hittat den omtimala resväskan.

Ja det är ju länge kvar till vår -Nya Zeeland, Hongkong, Vietnamn-tur men i April blir det en tur till Tallinn och det kommer ju en sommar och jag är trött på våra North Face bagar. Ok trött kanske är fel ord, då de är fantastiska när man ska åka bil eller när någon annan bär dem, men annars för tunga när de är packade.

Denna Osprey-väska har jag spanat på ett tag, den är liksom som en ”transformers”, ni kommer väll ihåg leksaken som kunde göras om på 1000 sätt? Väskan kan rullas med bra hjul, kan bäras med ett riktigt bärsystem, kan komprimeras om den är lättpackad, bärsystemet kan helt tas bort om man inte behöver det för en resa, massor av anordningar för att kunna fästa prylar lite överallt och så är den i jämförelse med andra väskor lätt. Rymmer 80 liter. Öppnas som en resväska så det är lätt att packa och även hitta saker istället för en ryggsäcksöppning där man trycker ner allt och sen sliter upp allt för att hitta saker.

Jag sprang på den i en liten affär i NY och säljaren var helt såld på den och nu när jag googlat så kommer jag hela tiden till samma slutsats. Det måste vara den optimala väskan för mig  :), optimal för många olika slags resor, hoppas jag.

Nu beställd så det får lova att stämma!

väska2väska3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *