Hur mycket går in?

Idag var jag på jobbet redan strax efter sju, tänkte att det var skönt att få ordna lite i lugn och ro innan alla kollegor skulle dyka upp. Men så dök det upp en kollega som jag gärna ville intervjua för att få koll på vad han gör, så det blev huvudet på skaft direkt.

Sen har dagen fortsatt i 280, med möten, mail, intervjuer och planering. Tycker det är superspännande att lära mig så mycket och det är jag själv som ökar tempot och vill vara med överallt ;). Men strax efter fyra sa huvudet stopp, det liksom snurrade där inne och det var bara att rulla hem.
För att fira mitt nya jobb köpte jag idag mina dröm-jobb-stövlar på hemvägen. Svart skinn på in och utsidan så att de ska forma sig bra efter foten, lagom klack och perfekta till kjol/klänning. Märke Novita.

20140108-195332.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *