I ett trött mörker

Vilken galen kväll igår. Vid fyra tiden tänkte jag lämna jobbet för att bege mig till Folkuniversitetet för kurs i WordPress(verktyget som jag bloggar i). Men så blev allt svart, ja hela området…
Och jag jobbar ju på kanske den avdelningen som minst gillar strömavbrott, nämligen IT. Men vad att göra, konstatera att allt är svart och likaså serverrummet och väldigt stressad sätter sig i bilen. I mörker(inga vägljus lyste heller) tar jag mig till stan för och leta efter parkeringsplats i närheten av Drottninggatan strax efter fem, lycka till!!! Lite chansparkering, lite för nära en garageutfart(men bilar kom ju ändå ut och det är väll huvudsaken) sprang jag till kursen. Och ja vad händer där, jo kursledaren har fått fel lösenord och kan inte få igång lektionen förrän en timme för sent. suck!!!

Bra kurs även om fokus är hemsida och inte bloggning men tekniken är detsamma, rätt hög takt iallafall om man samtidigt har kontakt med alla på IT-avdelningen. Avbröt kursen lite i förtid för att gasa tillbaka till kontoret och få upp hela server-miljön. I säng vid 12 och nytt möte i morse klockan sju!!!

Och så idag när vi ska kolla att batterireserven fungerar som den ska, ja då går allt ner igen, och likaså mina ögonlock, godnatt!
2012-12-03 004

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *