Imorgon är det dags!

Nervositeten börjar komma, för imorgon är det dags att staka sig de tre milen till Mora. Varför jag gör detta igen vet jag inte riktigt men med blandat hatkärlek längtar jag till spåren. I år har jag lämnat in skidorna till proffsen och räknar stenhårt med att få perfekta skidor och är mest orolig för den där stora tröttheten som sist anlände allt för tidigt. Då jag som längst har åkt 1 mil så är oddsen inte bättre för att orken ska räcka längre i år. Men nu har jag och Petra hamstrat energidrycker, barer och gel så vi hoppas att energin kan komma från mat ;).

Nu väntar vi in våra norska vänner för att spagetti-ladda tillsammans.

Imorgon klockan 10 startar jag och jag hoppas ni håller en tumme för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *