Inspiration och motivering!

Många bloggar om inspiration, vart de hämtar den ifrån eller bristen på den. Jag funderade lite över det imorse när klockan ringde vid halv sju och jag en halvtimme senare skulle befinna mig på löpbandet på Sats. Jag var sådär supertrött, sådär som det känns om barnen vaknar vid 02.15 är magsjuka och man helt groggy ska ta hand om allt. Men jag gick bara upp, tog på mig träningskläderna och skopade i mig en talrik fil med musli och satte mig i bilen. Tänkte faktiskt inte tanken att jag kunde ligga kvar i sängen för min motivering är att jag bestämmer mig och då gör jag det utan att fundera om jag ska eller inte. Och när det är helg så försöker jag planera in fyra pass med resten av livet och då är det liksom bestämt när jag ska genomföra dessa pass. Sen säger jag inte att jag aldrig hoppar över ettt pass för det gör jag ju också ibland men då försöker jag bara göra det utan att tänka så mycket runt det. Utan att bara konstatera att det inte fungerar…

Kroppen och själen behöver träningen och det är liksom nog…Gillar Paolo Robertos enkla tankar om att det är liksom bara är att göra. Följ honom på Twitter så förstår ni snart vad jag menar. Min kropp och själ mår inte bra av de extra 10 kilona som jag gick ner till påsk, då bestämde jag mig och så var det bara att köra. Det kluriga är väll att bestämma sig. Men nu har jag bestämd mig för att få en tid som jag är nöjd med på Topploppet ja och då kör jag…får se vad nästa inspiration blir, kanske ett nytt viktmål eller en ny tävling, ja det får vi se…
Ni vänner där ute vad är era tankar runt detta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *