Inte riktigt min dag

Vår lilla är inne i värsta harmoniska perioden, hjälpsam, lyssnar och bara så underbar som hon kan vara dock med ett litet undantag, nämligen kläder. Vi har sedan de började dagis varit väldigt bestämda över att kläder väljs och läggs fram på kvällen. Detta har i omgångar fungerat väldigt bra men just nu är vi inne i en liten svacka. Någon gång från att hon är påklädd tills att vi går ut genom dörren så kommer hon på att det är något fel med kläderna. Imorse var det knapparna på axeln som inte var så sköna, en annan dag är det färgen som inte känns rätt eller tights som inte sitter så bra. Ibland lyckas hon komma med så bra anledning så hon får byta men jag ångrar mig som oftast eftersom hon rätt ofta kommer på något nytt med de nya plaggen. Bäst är såklart att ta fighten direkt även om det är bland det värsta jag vet en tidig morgon.

När vi sedan kommer ut till bilen och jag upptäcker att bilnyckeln inte sitter på min nyckelknippa och hittas först efter en dryga halvtimme och sen visar det sig att stortjejen glömt sin mössa hemma så jag fick vända ja då förstår ni nog att det var rätt svårt att få harmoni på min dag.

Försökte mig på en löprunda i samma sekund som jag kom hem från jobbet och klev innanför dörren(medans resten av familjen hängde på cirkusgymnastiken) men det var nog den längsta och långsammaste löprundan någonsin. 5 km kändes som något sorts Marathon och flera gånger tänkte jag bryta ;).

Nej nu sover mina små och R är iväg och tränar och jag sitter nära braskaminen och försöker komma i harmoni. Tror nog det kan gå bra…
20140103-182424.jpg                            Favorittröjorna just nu…

2 reaktioner på ”Inte riktigt min dag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *