Ja man borde nog sovit utanför teliabutiken iallafall!!!

Trodde jag beställde en Iphone 5 den där natten förra veckan när man kunde förhandsboka sitt exemplar men när jag nu ringer in för att se hur det går säger de att själva beställningen görs först när Tre går med på en portering(överflytt) av numret. Så min beställning och plats i kön har liksom inte startad ännu, suck!!!

Undrar om detta kan stämma eller om det var ytterligare en förvirrad kundtjänstpersonal jag pratade med, för alla har sagt olika om portering och avtal. Suck!!!

Annars är det otroligt skönt med fredagskväll snart, ska till J på tjejmiddag, ska bli väldigt trevligt att träffa alla och så ska jag hem och inspektera vår nya belysning och våra nya eldosor i köket. Ska bli mycket spännande…

I detta höstklimat håller jag annars på att leta efter en bra/snygg windstopperfleece till äldsta tjejen, kanske det får bli denna från underbara geggamojja.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *