Jag har fått mersmak…

Ja jag har fått mersmak på träningsevents och vill bara ha mer. Jag är sugen på att dra till Åre Work Out och träna en hel helg. Om det inte vore för att de roligaste passen redan är fullbokade så hade jag varit ännu mer sugen. Men annars låter det superroligt med en mängd olika pass både ute och inne. Någon som varit där tidigare?
åre

Och så vill jag gärna komma tillbaka till New York nästa år och springa Tjejmilen i Central Park. Har nu hittat till sidan när man kan anmäla sig till loppet så man ”slipper” åka på en löparresa. 45$ om man anmäler sig före april nästa år. När de öppnar bokningen hittar jag inte men i början av mars som jag kan tolka det.
tjejmilen

Ser superhärligt ut att i börjar på juni springa runt hela parken.
tjejmilen2Anmälan ligger på ca 350 kronor och flygbiljetter borde man kunna få runt 5000 och hotellrum för ungefär 5000 för 4 nätter. Då blir det ju lite billigare än att t ex åka med en researrangör typ Aftonbladets Sofie på hennes resa, pris 13700. Men för de ca 3000 mer får man ändå en del i form av transfer, goodiebag(I like ;)), avslutningsfest och en dag på Woodbury outlet(dit vi aldrig åkte). För och nackdelar med bägge alternativen, själv vill jag mest bara tillbaka på vilket sätt som helst.

Så vilka är liksom jag sugna på att springa en mil på Manhattan nästa år?
tjejmilen3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *