Jag springer till bussen

En väldigt trevlig helg mötte oss i helgen. Lördagen bjöd på mycket trevlig julgransplundring/kalas. Vi blandade ”ja må du leva” med ”nu ska granen kasta ut ut ut” och barnen fick kramas med sina kusiner.

  
Sen blev det lite spontanmiddag med fina grannar. Lite extra Paolo pasta och lax köptes och så kom grannarna med glass och goda hallon. Så enkelt det ska vara när man mest bara vill umgås. Fina livet.Edit

Söndagen fortsatte med efterlängtad Sats-dejt med Petra. Träning har inte varit fokus på denna resa och jag längtade till att ta i. Styrka, dursch, bastu, lunch och liten shoppingsväng innan AXIOM plugg väntade hemma. Men kvällen bjöd ändå på lite mer vänner då R varit och åkt skridskor med fam R som kom med hem för lite våfflor som ett trevligt avbrott i skrivandet.  Nu är det bara dryga veckan kvar till genrepet av vår presentation och nervositeten är stor.

  
Ja måndag igen och när jag med blötsnö blåsande i ansiktet sprang till bussen nu strax efter 6 ja då tänkte jag på det stressfria Moqambique ❤️. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *