Jo jag behöver ju en PT

Skönt att vara tillbaka på Sats efter många kvällar med fokus längdskidåkning. Kroppen känns dock fortfarande tung och trött på något sätt men som alltid går ju allt i vågor och efter några tyngre pass brukar det släppa. Har varit superladdad för träning idag, så som jag ofta är, men när jag väl kommer till gymmet så tryter orken/lusten att bli sådär riktigt trött. Jag trivs så bra på gymmet och ännu bättre med att träna så där lagom. Huvudet får vila samtidigt som det liksom inte är så jobbigt för kroppen. Och egentligen är det väl inget fel, kroppen får röra på sig lite och jag får egentid. Problemet är väl bara att jag skulle vilja få lite resultat, orka springa lite fortare och lyfta lite tyngre.

Enda gångerna jag tar ut mig på riktigt är under tävling eller pass med Lovisa. Så nu har jag 2 val, anmäla mig till alla löptävlingar som finns eller ställa mig på kö till den bästa PTn.

Någon som känner igen sig och har något tips kanske?
20131125-232452.jpg

 

2 reaktioner på ”Jo jag behöver ju en PT”

  1. Ja jag tror du verkligen skulle få ut massor av en PT!
    Lovisa är ju fantastisk förstås, men det finns ju fler som är mer lätt-tillgängliga också. Milla (missagda) är superduktig och jag har hört mycket bra om Lena på Rosa skrot också (om du vill köra där).

    Och så ska du ju komma till Liljeholmen också så ska jag mana på dig (om jag vågar).

    1. Efter ett par egna försök med trötta Sats PT och så är jag bara så oerhört tveksam till PT kåren. Men Lovisa håller ju en egen klass 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *