Julkonsert och stress

Min vecka har bjudit på en helt ok men ändå välbehövlig julkonsert. Att sen julkonserten inte bestod av en enda jullåt är en helt annan sak. Men den behövdes ändå, just nu är stressnivån lite för hög för mitt bästa, och två timmar musik var ro för hjärnan. Medan musiken dundrade ut så hann jag tänka, tänka att jag är där igen.

Jag har de senaste dagarna glömt bort vart jag lagt jackan, mina byxor, min klocka, glömt ett möte och i onsdag glömde jag tom bort för några sekunder var jag befann mig. Jag hann ställa frågan -var är vi nu?, innan jag såg att vi var i Globen och började skratta. Ok jag vet att det inte är något att skratta åt men det var välbehövligt.

Störrsta stressen är allt i ledarskapsutbildning som borde vara klar innan vi åker. Stressen över att inte hinna eller att det inte kommer bli bra nog. Det tillsammans med att jag jobbat lite för många timmar.

Men nu andas jag lite djupare, tänker att hjärnan ska få mindre intryck och sover lite mer.

Ta hand om er i helgen vänner, det måste jag…

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *