Kan man kanske åka Vasan i onepiece?

Träningsdag som icke träningsdag så gäller 10 min ”stakning” med hjälp av mina gummiband. Både dubbelstakning och diagonala. Sen blir det rygglyft och situps i mån av tid. Undrar om jag börjar för tidigt, kommer jag klara av att hålla i detta i 11 månader!

Annars är denna en kväll då jag försöker komma i harmoni efter en dag med lite för många akuta problemlösningar. Men med många trevliga tidningar och en påse med Turkisk peppar hoppas jag lyckas 😉

20130320-213647.jpg

En reaktion på ”Kan man kanske åka Vasan i onepiece?”

  1. Jag tror nog du kan ligga lite lågt med stakningen i ett halvår eller nåt 😉
    Det du kan börja med redan nu är kanske dock mer fokus på core – det har man ju verkligen igen!

    Jag hade ju PT online jan-feb och tror jag hade mkt igen av det. Allmänt så gäller väl att träna musklerna uthålliga först och senare gå på styrka. På de viktigaste muskelgrupperna, mycket funktionellt mer än enbart de största musklerna. T.ex i december köra 20 reps *3, i januari 10-15 reps, februari tyngre. Kanske? Intervaller samt längd i dec-jan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *