Kära vänner kära familj

Det som hänt i vår huvudstad berör så på djupet att jag inte riktigt kan skriva om det ännu. Alla tankar till de som drabbats nära av denna fruktansvärda händelse.

Vår helg har handlat om att vara nära varandra och våra vänner. Först ville jag inte lämna hemmet i fredags kväll(jobbade hemifrån) men både jag och mina små behövde åka till fina vänner för att prata och bara vara. Fin och ledsen kväll där vi blandade uppdateringar på tvn med att bara prata. Våra små var oroliga och undrade om någon lastbil kunde köra in i huset.

Vår lördag fortsatte med handbollsträning och sen en sväng till min frisör på söder. Tjejerna var blev väldigt rädda när vi åkte förbi Åhlensskylten och samtidigt såg en ambulans. Ett annat Åhlens men en rädsla så nära. Denna gång var det tjejernas tur att bli fina i sina hår.

Sen åkte vi direkt till Lännersta och ny kompismiddag. Barnen fick hänga med sina fina vänner och vi vuxna med varandra.

Igår blev det så bakluckeloppis för mig och mina små. Fyndade en fina kappa till Lilltjejen. Sen fortsatte vår söndag med bara mys. Vi bakade, såg på Wild Kids, plockade fram lite somrigare kläder och lekte på vår nyuppsatta studsmatta.

En helg med massor av nära tid med mina små och vänner. När världen är mörk behövs precis det. Idag fortsätter vi likadant och åker och kramar på mormor och morfar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *