Klädparty med mina små

I veckan var det dags för det årliga Pomp De Lux partyt hemma hos min kompis J. Vi umgicks en hel del under våra förstföddas föräldraledig men nu blir det inte så ofta men iallafall under dessa mysiga klädkvällar. Detta var första gången som alla hade med sig sina små och mina små var superladdade.

Lilltjejen föll för en tröja i spets.
Stortjejen med kompis kollar in kläderna.
Stortjejen valde en singoalablus..

Jag tänkte att de kommer vilja storshoppa men jag har tydligen kräsna små så det blev inget problem.

Själv hittade jag en till våren modern ”morgonrocks-kofta” som jag beställde i största barnstorleken. Den var i vitt blankt material med blåa futuristiska blommor. Kan bli riktigt fint till vita Capri jeans i sommar.

Mysig om än alldeles för kort kväll eftersom de små behövde komma hem till sängen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *