Kvällen plus och minus

Vilken underbar dag med underbara vänner, blir så tacksam till livet sådana här dagar.
4 små tjejer som röjt på tomten hela kvällen i vattenspridaren, plockandes blommor och klättrandes i träd.
Männen handlade middag och gav sig ut på löprunda och jag och M fick göra det vi är allra bäst på, prata, prata, prata.

20130606-210804.jpg
Sen till kvällens minus. Kände för lite kvällsträning och hoppade i Kangoo skorna men kom typ 100 meter innan jag kände av smärtan från fotknölen sen senaste löpningen. Skorna är ju som pjäxor och jag spände dem lite för hårt sist. Ok jag gav inte upp, på med barfotaskorna. Min egen sjukgymnast tror att det är det bästa sättet för mig att ändra mitt löpsteg och inte få tillbaka benhinnor-problemet när de väl läker ut. 7 gånger 20 sekunder på gräsmattan i parken här bredvid. Och ja nu ligger jag här i soffan med galet ont i rumpan sedan inlinesfallet förra veckan. Någon som har några fler förslag på vad jag ska göra för att inte få ont 😉

20130606-211633.jpg

4 reaktioner på ”Kvällen plus och minus”

  1. Låter som ni har haft en mysig dag, kämpa på med benhinnorna hoppas att det blir bättre snart. Var barfota skorna sköna och lätta att springa med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *