Kvartersloppis och Kräftskiva

Oj nu var det en hel vecka sedan jag bloggade här. Det blir lite oftare på lifeincerisemode just nu. Men lite måste jag uppdatera er om vad jag pysslar med. Förra söndagen cyklade jag och grannkompisen runt bland alla hemma-hos-loppisar. Närmare 150 hushåll i området hade prickat in sig på Facebook-kartan att de skulle ha loppis. Perfekt söndagsnöje att cykla runt med en kompis och fynda. En familj sålde ut barnkläder för 5 kr plagget så det blev en hel hög med superfina jeans och lite annat. Till mig själv hittade jag ett par nya Nike gympadojor och ett par röda skinboots.

Veckan var sen rätt tuff med en lång dag på Malmökontoret med 6 anställningsintervjuer och mycket fokus på att avsluta saker på jobbet. Vilket känns supertufft.

Skönt att ha en fin helg att se fram emot. Igår var det först hårfrisör och sen drog hela familjen och kollade på handboll. Det var Tyresös 16 åriga flickor som spelade. Tufft och snabbt och riktigt kul att se.

Sen var det festfix hela eftermiddagen inför kvällens kräftskiva för kompisgänget. 9 vuxna och 11 små. Riktigt mysig kväll som alltid med detta gänget. Åt massor med gott, sjöng och pratade natten lång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *