Lifeincerise har fått egen Facebook-sida…

Igår var R iväg och cyklade med kompisar och jag mötes av hela huset fullt med folk. Farmor som tagit hand om barnen då fritids var stängt och så barnen kusiner som också dök upp och deras mamma. Korvstroganoff och full fart på tomten innan de små bäddades ner i sina sängar och somnade på nolltid.
Våra tjejer med storkusinen till vänster busandes på gräsmattan.
2013-08-14 009

Sen ägnade jag kvällen åt att fixa med min blogg, lärde mig göra en extrasida på min Facebooksida. Bloggen fick sig en egen sida. Gå gärna in och gilla så missar ni inte några av mina inlägg då de dyker upp i ert eget Facebook-flöde, bra va? 😉
https://www.facebook.com/lifeincerise

lifeincerisesst-resvaskan-24

4 reaktioner på ”Lifeincerise har fått egen Facebook-sida…”

  1. Grattis, undrar om du är den första och enda 😉 bra letat!!!
   Och välkommen att stanna här på bloggen om du har lust att läsa mer….
   Ha en bra dag!!

  1. Grattis, visst var det klurigt 😉 välkommen att hänga här på LifeInCerise om du har lust…
   Ha en bra dag!!!
   Anneli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *