Liksom en vanlig vecka

Kom på att jag glömt blogga på några dagar ja det blir lätt så när lite mer jobb tar över. I måndags blev det iallafall AW tillsammans med M pluss dotter på minisats och middag i Sickla. Mina små gillar minisats-dejter rejält och jag med förstås som får träningssällskap.

Jag som fegar rätt mycket vad kommer till lite tyngre vikter hängde på Ms träningsupplägg för kvällen. Det blev ett bra armpass och nu ska jag försöka fortsätta köra det så jag får mina sen länge efterlängtade armmuskler ;).

Sen var planen att jobba natt och med planen att jobba måndag, hela måndag natt och tisdag så vågade jag inte planera mer. Så när nattarbete blev inställt så blev det två hemmakvällar då R har varit ute och paddlat.

Ja med tanke på hans galet vackra paddlingsbilder och att vi ärvt 4 kajaker kanske jag också måste alternativ-träning någon kväll…

Men det braiga i lite oplanerade kvällar är att jag hunnit jobba en massa. Jag vaktar rätt noggrant så inte känslorna från i julas kommer tillbaka. De där stress i hela kroppen känslorna. Men nu känns det lugnare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *