Lilltjejen börjar bli stor

Hon har ju inte ens fyllt tre min lilla bebis men i veckan har jag fått tre tecken på att hon börjar bli (lite för) stor!

1, Inbjudningskort till kalas – Som hon har längtat efter att få ett fint inbjudningskort till kalas. Sist storasyster fick ett inbjudningskort grät lilltjejen lilleskutt-tårar.
När hon i veckan fick ett kort var det nog den lyckligaste stunden i hennes liv, hon bokstavligen strek rakt ut av lycka!

2, Ta med kompis hem från dagis – I veckan frågade hon om en kompis från dagis kan få följa med henne hem och leka. På tisdag nästa vecka är det dags. Undrar bara om hennes kompis som nu är laddad verkligen kommer våga följa med. Hon har ju aldrig varit hos oss förut och vi känner henne inte.

3, Svar på tal – Barnens farfar som bor någon mil bort brukar ibland promenera hem till oss och hade så gjort även denna gång som han hämtade barnen på dagis. Lite senare bad lilltjejen honom att hämta hennes strumpor men farfar bad henne att hämta dem själv. Han får då till svar – men farfar om du orkar gå ändå hem till oss så orkar du väll hämta mina strumpor.  ;>

20120511-080242.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *