Lilltjejen får nytt rum

Sist vi fixade ordning Lilltjejens rum var precis innan vi flyttade in i huset och lillan var inte ens född, så snart 10 år sedan. Det blev väldigt ljusgröna väggar och röda detaljer. Det var rätt neutralt och inte alls så barnsligt men rummet hade börjat bli slitet. Många teckningar på väggarna och lite pennstreck här och där hade gjort sitt.

Förr förrra året var det Stortjejen som fick fototapet, ny säng, ny matta och nya detaljer och nu var det dags för nästa rum. Jag försökta övertala till vanlig tapet men Lillltjejen ville så klart ha som sin syster så det blev en väldigt fin rosa fototapet. Det finns väldigt många vackra fototapeter att välja mellan men lilltjejen gillar att bestämma sig fort så det gick bra.

Sängen ville hon gärna ha lite högre så vi byggde om lite. Hennes bokhylla lades ner och en ram byggdes och så placerades sängen uppepå skåpet. Och så var det viktigt med golvspegel och gammelrosa och gulddetaljer. Så en lång tur till Ikea blev det och vi hittade det mesta. Det enda som saknas är någon sorts puff att sitta på och några smålampor. Har blandannat spanat in denna vägglampan från onlinelampbutiken Lampa24.se .

Har också spanat in denna härliga lilla väggprydnad från samma butik. Så härligt att få upp ännu mera foton och samtidigt belysa dem lite. Man skulle bara ha en sådan kamera och ta lite spontanbilder med.

Nu är det dags att snart ta itu med vår halltapet som är vårt nästa projekt. Denna randiga färgprakt ska bli något annat med det är bara svårt att veta vad. Vi önskar ngåon varm tapet som är guldig men det finns ju hundratals men ändå ingen som har känts helt rätt. Jakten fortsätter…

Här ser ni ljusrosa tapeter, ljusrosa matta och guldiga detaljer ovanför skrivbordet. Och så massor av bilder från semesterresor och handbollen.

Fototapeten beställdes online och beställes efter exakta väggmått. Gillar motivet jättemycket då bilden ger ett fint ljus i rummet.

Också väldigt skönt att få bort den stora bokhyllan och gömma den lite under sängen. Vi köpte vita lådor för att gömma de mindre sakerna där. Vi får se hur länge lillan kan hålla blomman levande men jag gissar väll på någon vecka 😉 Det var också viktigt att få nya penn och pappersställ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *