Lite bättre…

En dålig förmiddag byttes mot en ok eftermiddag. Tror nattens huvudvärksattack/morgonens trötthet förstärkte allt jobbigt. Efter ett besök hos R´s klinik, lite tårar, lite tänjning, ett träningsprogram och lite träning senare känns det iallafall lite bättre. Som tidigare konstaterade R att det är en disk som bråkar och som inte klarar av belastningen av att sitta länge. R testade med hjälp av en liten kudde som man pumpar upp hur stark jag är i vänster/höger ryggsida. Genom att lägga kudden under höger ryggsida och samtidigt lyfta på vänster ben (och sedan tvärt om) så mäter man hur mycket jag orkar pressa ner ryggen samtidigt. Man ser hur trycket ändras i kudden och kan då mätta styrkan. Och som jag trott så är jag stark i vänster sida och svag i höger sida, ja just det, den sidan som gör så ont.

Nu har jag lovat mig själv att köra detta nya träningsprogram varannan dag och göra den direkt efter uppvärmning och inte 5 minuter på slutet innan jag går hem och liksom är sådär trött så att jag fuskar lite. Ja det är tråkigt, men man är ju inte starkare än sin svagaste länk så det är liksom ingen ide att försöka få en stark kropp med en trasig rygg ;(.

Sen vidare för lite shopping, kan ju muntra upp vem som helst. Äntligen kunde jag bestämma mig för vilken färg jag vill ha av min Houdini-fleece. Så himla mysig! Ser framför mig alla kvällar utanför husbilen i Nya Zeeland mysandes i denna.

20130909-205838.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *