Lite fynd och lite nervös

Ja idag har jag varit lite piggare och tom hunnit fynd-shoppat lite.

Gillar de lokala Facebookgrupperna för köp och sälj. Om man råkar hitta något så finns det inom kommunen.
Idag hittade jag ett helt nytt PompDeLux-regnställ till stortjejen. Tjejen som fått stället var mer sugen på ett i rosa ;). Passade perfekt och väldigt fint för att vara ett regnställ.

Sen blev det gym-shopping. Tänkte att det kunde vara perfekt som uppvärmning att köra lite tabataintervaller med boxningshandskar på. Småtjejerna har boxats mest hela kvällen medan jag vilat ut min förkylning. 2 fynd för en femhundring ;).

Nu dags att sova, om det nu går för jag är nervös inför morgonnattens Midnattslopp. Vet inte om jag är mest nervös över att jag ska åka dit, hem och hänga där själv eller för att flåset inte finns där. Så om någon inte har något för sig imorgon kväll får ni gärna hänga med mig i startområdet! Sov gott där ute!
casall pomptheluxe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *