Lite lugnt här på bloggen

Livet är dock inte lika lugnt som bloggen. Just nu vikarierar jag för min chef som är sjukskriven. Väldigt kul, intressant och ja rätt stressigt också att också vara IT-chef. Kalendern blev liksom lite extra full för ingen vikarierar ju för mig. Tur att jag har de bästa kollegorna. Men jag klagar inte fastän jag nog jobbar sådär 10-12 timmar om dagen, för det är ju det här jag tror jag vill om några år. Just nu trivs jag ju aldeles utmärkt men att få vara med och påverka lite mer ja det tilltalar ;).

Skulle gärna prova på lite fler jobb, kanske jämställhetsminister eller VD för något spännande litet bolag vore något.

Nytagen jobb-bild, tänkte att alla linkedin, yammer osv skulle få klara sig utan semesterbilder…

anneli furustad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *