Lite måndagstrött lite måndagsdrömmar…

Borde inte alls vara trött då jag sovit mycket i helgen och hoppas verkligen att ingen liten bacill är på inträde. Kanske lite minuskalorier och ganska mycket träning är svaret 🙂
Måndag betyder ju invägning och efter förra veckans dåliga notering så känns det bra att jag nu tagit ett kliv åt rätt håll igen. Ny vikt 60,7, startvikt 3 januari 62,9. Något kilo kvar bara sen kommer ju det svåra att stanna där, eller rättare sagt för mig, det omöjliga. Fokus vikt = nedgång och inte fokus vikt = uppgång. Men men jag kommer iallafall försöka…

Trots lite rörig träning förra veckan på grund av lite halsont och mycket annat i kalendern fick jag ändå till 4 träningar. Denna vecka kommer bli ännu tuffare då vi åker till Romme på torsdag men med M som min skidlärare tror jag att det blir en del benträning iallafall.

Idag blir det ett snabbt Sats-pass, kort uppvärmning och sen ben/mage så jag hinner hem till middag med familjen.

Idag får denna bild ge mig energi….Fiji…kanske vi befinner oss där till jul 🙂
fiji

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *