Lite mindre stress…

Senaste månaden har för mig handlat väldigt mycket om hur jag ska lyckas stressa mindre och därmed må bättre. Detta efter en galen december där jag lärde mig att även jag kan falla. Har aldrig haft ett jobb där man faktiskt kan jobba hur mycket som helst men där det också är väldigt roligt att jobba. Jag måste lära mig hitta gränsen, gränsen för när stressen kan hanteras eller när den blir till sömnlösa nätter och ingen aptit. Jag gillar ju att testa gränserna och sätta höga(nästan omöjliga) mål och sen försöka nå dem. Helt enkelt mitt sätt att utmana mig själv och lära mig mer. Men ibland också ett hälso-riskabelt sätt att jobba särskilt när det dyker upp oplanerade saker som också måste utföras.

Men med hjälp av samtal med kloka vänner, mycket fundering och dagens möte på jobbet så har jag skaffat mig en plan. En plan som innehåller delegering, gränser och självinsikt av vad man orkar. Nu är jag trött men glad att jag börjat ta tag i detta på riktigt.

För att rensa hjärnan gjorde jag det jag lärt mig att jag behöver. Drog till Rudan friluftsområde och åkte längdskidor i en timme. Så himla skönt…

IMG_1647.JPG

IMG_1643.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *