Lite ny träningsinspiration

Med en massa helgdagar som ägnats åt annat än min vanliga träning och med lite för mycket fokus på stryketräning(pga mina vader som inte klarar löpning) så känner jag att jag måste ändra lite i min träning för att hålla kvar glädjen. Gillar att styrketräna men det kan bli lite enformigt, ibland skulle en PT vara bra även om de gånger jag testat inte fått någon waw upplevelse.

I helgen åker vi till Gotland och i min packning kommer det ligga ett Redcore minigym. Jaghoppas få tiden att testa en massa nya övningar och komma tillbaka med ny inspiration för fortsatt träning. Redcore är ungefär som TRX men med en massa fler delar och med den stora skillnaden att det är 2 lösa band som med andra ord inte sitter ihop och skapar på så sätt möjligheten till andra övningar.

redcord

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *