Lite som barndomens ”Start” men nog lite nyttigare…

Läst lite överallt om Granola och då speciellt om Renée Voltaires Granola och undrat vad det är, vad är liksom skillnaden mellan vanlig Musli och Granola. Men igår testade  jag och ja den smakar som barndomens Startmusli fast minus det söta. Krispig och knäckig i munnen och faktiskt riktig go! Fick faktiskt en egen burk med egen etikett direkt för jag kommer handla hem denna fler gånger ;>
Och jag kan tänka mig att de med lite mer frukt eller kryddor(tex kanel) är ännu godare! Så har ni inte testad, testa! Jag hittade denna på Coop!

2 reaktioner på ”Lite som barndomens ”Start” men nog lite nyttigare…”

  1. Vad festligt, jag köpte hem en påse idag, dock den gröna med pecan, äpple och kardemumma. Testade precis med naturell yoghurt och lite agavesirap på, och det var helt galet gott!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *