Människa igen ;)

Igår var stortjejen på avslutningsfest på dagis. Mellan halv sex och halv nio så var det middag, disco, lekar och popcorn i massor. Och det var självklart föräldrafritt!
Väldigt spänd men sprallig stortjej som finklädd gick iväg på sitt första ”skoldisco”. Verkligen underbara fröknar som under 5 år hittat på massor av härliga utflykter, lärt våra små massor och bemött oss föräldrar på bästa tänkbara sätt. TACK!!!

När barnen skulle hämtas så möttes alla föräldrar upp för att överlämna blommor och presenter som tack för dessa 5 dagisår. Det blev massor med tårar, fröknarna började och många föräldrar kunde inte låta bli att ”smittas”. Inte jag heller! Det fanns liksom så mycket att fälla en tår över. Att våra små nu blivit stora, att den trygga dagistiden är över och att vi snart inte har dessa underbara fröknar i våra barns liv.

20130612-090030.jpg

Alla barn fick en minnessten och en väldigt fin saga. Varje uppslag bestod av en bild på en dagiskompis, en fortsättning på sagan och en bild till sagan. Superfint sätt att få ett minne av alla sina kompisar.

Sen gick jag och stortjejen hem och kröp ner i gemensam säng och läste sagan och sen somnade vi. Lång natt och jag är nu människa igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *