Me and My Fuel’s

Sedan mars sitter alltid(all vaken tid)mitt Nike Fuelband på min handled. Fuelband räknar på ett hemligt sätt ut hur mycket man är i rörelse och så får man poäng löpande.

20130610-153355.jpg
Tycker inte den är direkt snygg, men jag har vant mig. Jag tävlar varje vecka mot/med två kompisar och med mig själv såklart och hitintills fungerar den som motivationshöjare. Varje söndag klockan nio syncar vi våra armband mot våra Iphones och ser direkt hur mycket man lyckats komma upp i denna veckan och vem som vunnit.

Det är roligt att kunna jämföra sin dagliga, veckovisa och månads-aktivitet. Den visar kalorier, Fuel’s, steg, tid i rörelse och km.

20130610-153833.jpg
Förra veckan var första gången jag lyckades få över 40000 Fuel’s och även första gången jag vann. Men så körde jag också nio träningspass förra veckan. Tänk om någon hade sagt till mig för två år sedan att jag skulle tycka om att träna en till två gånger per dag. Hade aldrig trott på det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *