Mellan jobb – trött

Söndagen var lite trött men supermysig att få krama på familjen efter träningsresan. Det var aktivitet med lilltjejens truppgymnastikgrupp i Alby friluftsområde och annars myste vi mest.

Och så i måndags var det lite ärenden på stan och sedan en sista middag med Mekonomens ledningsgrupp. Vi var på asiatiska restaurangen Miss Voon och åt gott. Väldigt trevlig men samtidigt sorgsen kväll. Jag trivs så himla bra med gänget.

Så tisdag till onsdag har jag hängt på Retaildagarna på Hasseluddens spa. Superintressanta föreläsningar, kul att träffa de leverantörer jag kommer ha kontakt med hos Indiska och väldigt sen/trevlig kväll med min kompis E som också var där men även delar ur Indiskas ledningsgrupp. Somnade någon gång efter 2 ;).

Och så idag har jag praktiserat på Indiska i Vällingby. Så kul!

Tur att vi ska iväg i helgen så man får vila upp sig från ledigheten 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *