Men nu blir jag ju nyfiken…

Trött liten tjej efter dagens strapatser…

20130209-175138.jpg
En mycket skön kväll har just börjat framför braskaminen, jag är lite lagom trött…(inte som lilltjejen)
Snart köttgryta och sedan Mellokväll.
Alltid speciellt när man är uppe och åker skidor, att bara äta gott och mysa på kvällen, så välförtjänt på något sätt!

Men ikväll är jag också nyfiken, nyfiken på blombudet som Blomsterhallen på Birgeljarlsgatan ska komma och lämna på tisdag, en inbjudan har de avslöjat. Vad kan det vara???

4 reaktioner på ”Men nu blir jag ju nyfiken…”

  1. Jag ska också få blombud på tisd….men vet inte fr vem 😉 Kan inte skriva en kommentar på min blogg på tisd vad det var???? 🙂 Jag åker till Mexico imorn 1v…så jag får mitt nästa ons……men e så nyfiken. Fin blogg du har, ha en skön sönda / L

    1. Tack! Ringde blomfirman och de säger att det är någon inbjudan till något, om jag förstod dem rätt, superspännande. Du får titta in på min blogg imorgon kväll så ska jag avslöja vad det är….ha en underbar semester.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *