Min bästa dag i livet

Idag gjorde jag precis vad jag behövde. Låg kvar i sängen till halv elva, masade mig upp till frukost och sen halvsov jag vidare i fåtöljen. Mellan halvsovningarna jobbade jag lite men det dröjde till efter lunch innan jag vaknade på riktigt.

Energin kom dock först tillbaka när vi tillsammans gick och hämtade våra små i varsin pulka. Sen familjebastu och tacomiddag med superglada små. Lilltjejen fick under middagen för sig att det var dags att tappa sin första tand och började vicka. Hon är tuff och gick över till tandtråd och lyckades dra ut sin tand. Jag skrattade så jag grät åt hennes envisa försök medan storasyster låg under ett en hög kuddar och inte vågade titta.
Så stolt över sin första tappade tand.
-Mamma det här är den bästa dagen i mitt liv
Tuffa älskade unge!

IMG_1716.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *