Mitt lilla paradis…

Mycket god Sushimiddag och väldigt lugn för våra små hängde ju hos farfar.
Händer väldigt sällan för när vi har barnvakt är det ju nästan alltid för att vi ska iväg på något så vi passade på att njuta lite extra. Sen drog R till ölfestivalen med ett par kompisar och jag slog mig ner i fåtöljen för lite egentid innan även jag skulle få kompisbesök.

20130929-144841.jpg

20130929-144846.jpg
Lite trött och lite kall efter minigolfen så kändes platsen framför braskaminen som mitt lilla paradis.
Kvällen tillbringades sedan i soffan med kartor, bilder och dator. Mycket mysig kväll med massor av smågodis och reseprat. Min kompis M har bilat runt i Nya Zeeland så jag fick massor med bra resetips så nu känner vi oss rätt redo, iallafall för det landet ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *