Mitt projekt – byta fett mot muskler ;)

Min ökade träningsmängd den senaste tider har 3 anledningar.

1, Jag vill bli starkare.

2, Jag vill ”byta” ut lite fett mot muskler för en hälsosammare kropp och en som jag gillar mer.

3, Sista anledningen är så enkel som att det är roligt att träna och därför tränar jag. Just nu finns inga höga trösklar som är svåra att komma över, jag har massor med motivation och hittar inte på ursäkter varför jag inte ska träna. Just nu vill jag träna så mycket min kropp orkar…

Lunchbesök hos R(min make och sjukgymnast) för sista behandlingen med stötvågsmaskinen på mina onda benhinnor. Nu har jag vilat en dryga månad från löpning och ska långsamt långsamt börja springa igen. Mitt mål är att veta status på mina benhinnor till vår träningsresa om en månad. När jag väl är på plats vill jag inte behöva tänka på vad kroppen pallar eller inte utan jag ska då veta vad jag kan göra.

Passade också på att ställa mig på deras Bioimpendansvåg för att få ett kvitto på hur det går med min styrketräning. 7 veckor sen senast. Det viktigaste är att att muskelprocenten långsamt går upp för då blir jag ju starkare. Och ja 0.4% mer muskler och 0.7% mindre fett är en väldigt lite skillnad men jag är mycket nöjd eftersom jag gått ner dryga 3 kilo under samma tid.
 

20130613-125854.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *