Mysiga mysiga helgen

Helgen började redan i fredag med besök på Dustin-mässan i Globen, trevlig lunch, en stund i solen och efter lite jobb en shoppingsväng. I en lokal på Östermalm har de några gånger per år utförsäljning av klädesmärke Ilse Jacobsens provkollektion. Många olika modeller och mönster och bra priser så riktigt kul att fynda. Ilse Jacobsens klänningar är verkligen perfekta resekläder. Skrynklar aldrig och håller sig fräscha länge.

Det blev både en gulblommig sommarklänning och en svagt djungelmönstrad blus.

Sen drog jag hem och hämtade mina små för ett besök hos deras lilla kusin. Så himla mysig eftermiddag med lilla Freyja. Vi hann både med och mata och försöka söva. Inte så lätt med en energiskt liten tjej men så mysigt.

Stolt storkusin.
En till stolt storkusin.
Tre kusiner och en nappflaska.
Soffmys.
Provade knepet att vandra omkring…

Sen blev det sen hämtmat på vägen hem och Lets Dance på tvn. Riktigt fin fredag och bästa starten på helgen.

Vår lördag började med handbollsträning för att sedan fortsätta med bio och restaurangbesök i Mall Of Scandinavia. Vi såg den fina Skönheten och Odjuret och min lilla oro att den skulle vara för läskig för Lilltjejen var bara befogad några få stunder. Då myste hon tryggt i min famn.

Redo för bio.
Hela gänget minus fotografen.

Sen landade vi på restaurang Vapiano för pizza och pasta till småtjejerna och supergod sallad till mig.

Pizza irorm av mussepigg.
Supergod sallad.
Väntar på mat.
Groupie.

Nu avslutar vi vår helg på träningsvis med en hel dag i handbollshallen. Dags för lilltjejens första träningsturneringen.

Alla lagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *