Någon som har tid över för lite inspiration och kanske lite skratt på måndag?

Nu på måndag ska jag och min kompis P gå på 4GOODs inspirationskväll, ”A brand new you”. En annan kompis som också skulle med har fått förhinder så min fråga är om någon där ute bland er läsare vill gå? Jag har en biljett över, först till kvarn! Kommentera detta inlägg!
a-brand-new-you

 

5 reaktioner på ”Någon som har tid över för lite inspiration och kanske lite skratt på måndag?”

  1. Tack igen vill jag först säga! Såg dig inte där dock..haha – jag har läst din ”recension” och håller med dig, jag har också skrivit mina reflektioner på min blogg och det är same same but different kan man säga :).
   Fina bilder också som ger kvällen en helt annan touch!
   Jag är glad att jag kom mig dit, visste inte ens om det förrän jag såg det hos dig s a s. Men det blir inte sista gången 🙂
   Tack igeeeen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *