Några kilon lättare

Ja och den här gången syns det inte på vågen 😉 och det känns mer i magen än det syns utanpå. Ok jag ska förklara, jag har ju liksom jobb-stressat rätt länge nu. Och för att komma fram till någon lösning har jag läst massor av litteratur, funderar typ dygnet runt och pratat med kloka vänner om hur jag ska få allt under kontroll. Stress, press och alla beslut har liksom ätit upp mig.

Men nu har jag hällt ut en del av vätskan i bägaren. Jag har delegerat, förklarat, förhandlat, fått mer insikt i hur mycket jag klarar/inte klarar i arbetsmängd, tänker till innan jag fyller på glaset och insett att jag just nu jobbar med precis det jag vill!
Kanske ändrar jag mig imorgon, kanske om 10 år men just nu har jag läget under kontroll och känner mig betydligt lättare…
Ja så här avslappnad till och med!

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *