När man är trött

Att ha haft riktigt galen smärta gör inte att man ”tål” smärta bättre. Utan istället att kroppen reagerar på alla sätt när den tror att den kan komma tillbaka.

Som endel av er vet gick jag för ett antal år sedan igenom en svår bukspottkörtelinflammation och i samband med det hade jag även problem med njursten. Har plockat bort både stenar i njurarna och de som fastnat på väg ner. 

Nu gissar min läkare att det kan vara på G igen efter endel symptom. Lämnat en massa prover och ska in på kontraströntgen så fort det finns tid. Hoppas på någon återbudstid så jag kan komma in redan denna veckan.

Trodde att alla blodvärden och sänka skulle vara i botten men det var de inte. Förmodligen är det bara den starka oron över att den där plötsliga smärtan ska komma tillbaka som försätter mig i en enorm trötthet. Jag liksom funderar över om jag orkar gå och hänga tvätten.

Men idag är det bättre och jag funderade tom över en promenad.

Helgens jakt efter skor till sommarens bröllop. Behöver en nyans mer rosa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *