Nej! Jag vill inte….

Det var fyrs år sedan jag började på mitt förra jobb och jag hann bara vara där några dagar innan jag insjuknade i en tuff lunginflammation som läkte efter typ en månad.
Och så vaknade jag imorse med konstigt ont i lungorna och en mycket otrevlig känsla i kroppen men som tur var inget halsont eller snuva.
Tuff dag men mycket te och alvedon så rullade ändå dagen.
Nu har jag shoppat samtliga av Apotekets förkylningssymptom-produkter för imorgon tänker jag vakna frisk, ok?!
Dagen outfit, klänning för första gången till stövlarna jag köpte igår. Trivdes riktigt bra i klänning, men äger bara några få som passar på jobbet. Någon som har några bra shopping-tips för jobbetklänningar. Gärna trekvarts-arm, inte för åtsittande eller för korta, någon?

20140109-191915.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *