Nu kommer jag ju att bli superpigg

Ja, inte brukar jag ha tur i spel men så plötsligt händer det. Ett litet rim och hälsosidan Kureras goodiebag är vunnen. Ok att det finns större vinster men jag är såklart glad ändå. Så imorse på väg till dagens LAS/MBL kurs inne i stan gick jag förbi och hämtade den fullproppade pappkassen. Tidig morgonpromenad genom Östermalm och Vasastan hand i hand(R är på möten i stan idag) var som en extravinst…Gillar starkt att gå igenom en stad när den håller på att vakna. Alla bagerier som luktar gott, torghandel som växer fram, alla som är på väg att starta sin dag. Många gator jag sällan besöker och det kändes nästan som vi var på semester i en ny stad.
Kassen innehöll krämer, vitaminer och drycker i massor. Kommer bli så pigg så jag kan sluta sova 😉
AloeVera drycken är redan uppdrucken, lakritsfabrikens goda lakritsbitar fick bli lunch-efterrätt och kosttillskottet CoolDown innehållande grönt te stoppade jag direkt i mig i ett försök att lugna min just nu onda mage. Nästan 200 kronor för 15 tabletter är priser så jag räknar med att det hjälper!

20130924-132525.jpg
Återkommer självklart med allt annat som påsen innehöll…

Mitt vinnande rim.
Hösten har kommit med lite mörker som gåva
och plötsligt undrar jag varför jag hela tiden måste sova.

Skulle nog behöva lite vitaminer och annat som kan pigga upp
kanske jag med hjälp av Kurera kan få ögonen upp.

Nu knyter jag mina tummar och hoppas på en grön påse full
endast till för min skull….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *