Nu vill jag bara sova.

Mycket, mycket trött kropp som bara önskar att sova ska snart ta sig till Sats för 90 minuters puls-spinning, ja undrar hur det ska gå? Men först förbi Haninge centrum och titta på lite olika löparhörlurar, i och för sig tycker jag att de som följde med Iphone 5 var riktigt sköna men skulle önska att de satt fast lite runt öronen så att de verkligen inte lossnar och så måste jag få i mig lite mat för att ge mig själv en chans att orka. Hade det inte varit för att jag dragit med kompisar och R idag för att testa spinningen hade jag gladeligen åkt hem istället, men men, det ska bli socialt trevligt iallafall.

Nästa helg blir det nästa löplopp, Haninge Trail, vid Rudangården i Haninge. Jag och J kommer köra 5 km varianten. Kommer bli kul men tufft, riktig backig bana…men jag ser allt som träning, träning till att nästa sommar springa något vanligt 5 km lopp(blodomloppet eller liknande) på en tid som jag är nöjd med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *