Ny dag ny energi

Gårdagskvällen var inte riktigt min. En lite för stressig arbetsdag, lite för varm och gnällig hämtning och varm matlagning gjorde att jag bara ville befinna mig i en pool långt långt bort. Istället ägnade jag och stortjejen kvällen åt att städa hennes klädesgarderob. Jag är trött på att garderoben är full men tröjor med tryck som hon tycker kittlas på magen och byxor som antingen är för tighta eller för fladdriga. Hur hon någonsin ska kunna gilla ett par byxor som inte är mjuka tights vet jag inte men det blir en senare höstfråga. Nu har lillasyster fått lite nya kläder och i garderoben finns nu bara kläder som hon gärna tar på sig. Enkelt att överblicka och enkelt att välja fritidskläder. Topp!

Dock fick jag lite ny energi innan jag somnade när min norska kompis V ringde och vi bokade flygbiljetter så att hon och hennes familj kommer hit om några veckor och hälsar på. Och inte bara hälsar på utan hon och jag ska på träningseventet Styrka av stål. En heldag med träning och föreläsningar, topp på den!!!

styrka

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *