Nya vardagen

Nu har vi varit igång en vecka med vår nya vardag. Tjejerna i olika skolor, bussar som ska passas och ny aktivitetstider. Det mesta har väll flutit på men att lära en 10 åring att åka buss tar lite tid. Igår var bussen helt full och en snäll skolkompis pappa skjutsade. Idag provade vi en annan buss för att ta ner risken att den är full. Vi bor bra med många bussar som går förbi men också stor risk att många kliver på och bussarna är fulla. Det kommer ta några veckor till det kommer kännas lugnt att hitta en annan buss på en annan busshållplats när den är full. Men vinkade av en glad tjej vid bussen imorse. På bussen mötte en ny klasskompis upp.

Vi föräldrar till barn i samma område har en whatsup-grupp och så försöker vi få ihop barnen på samma buss så de har sällskap och lär känna varandra lite mer. Skolan känns stor för våra små såhär i början när det är många klasser och stora lokaler.

Lilltjejen har också blivit stor och går nu ofta hem själv på eftermiddagen och är hemma någon timme själv innan vi kommer hem.

Båda våra små har på en vecka blivit så stora.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *