Nytt jobb!


En Ny Start i E-handel

Att ta det första steget in i en ny karriär kan vara både spännande och nervöst. För en månad sedan gjorde jag just detta när började som E-handelschef på HLR-Konsulten, ett företag som är dedikerat till att sälja hjärtstartare och erbjuda utbildningar inom HLR (hjärt-lungräddning).

HLR-Konsulten är ett företag med en upphöjd mission: att rädda liv genom att öka medvetenheten om och tillgängligheten av hjärtstartare samt genom att erbjuda högkvalitativa HLR-utbildningar. De förstår att kunskapen om hjärt-lungräddning kan vara avgörande i nödsituationer och strävar efter att utbilda och utrusta så många människor som möjligt.

När jag började på HLR-Konsultens kontor märkte jag den positiva och engagerade atmosfären. Teamet här delar en stark övertygelse om företagets uppdrag, och det märks i varje aspekt av deras arbete. Härligt att vara en del av något viktigt.

Som E-handelschef på HLR-Konsulten är jag ansvarig för att hantera företagets online- närvaro och försäljning. Det är en roll som jag är mycket entusiastisk över, och jag ser fram emot att bidra till att sprida medvetenheten om hjärtstartare och HLR-utbildningar genom digitala kanaler.

Min passion för hjärt-lungräddning och Hjärtstartare har vuxit under min tid här på HLR-Konsulten. Att veta att det arbete vi gör kan göra skillnad och potentiellt rädda liv är otroligt givande. Jag ser fram emot att fortsätta att lära mig och växa inom detta område samt att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper inom ämnet.

 

 

 

 

image001.png

  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *