Nytt Lindex samarbete, men nej…

Idag hänger jag på IT-seminarium inne i stan. Äter alldeles för många bullar och lyssnar på intressanta talare men kämpar ändå med ögon som vill stängas. Lindex ligger precis bredvid och självklart var jag där på lunchen och kollade in Juan Paul Gaultiers Lindex-kollektion.

Det som väcker min uppmärksamhet först är de kläder som jag tror blir svårsålda, särskilt när de släpps så här på hösten. Tröja, ”jacka” och tights i supermönstrat och supertunt material. Nästa sak som nog blir lika svårsålt är de Madonnainspirerade underkläderna. Nej Lindex bättre lycka nästa gång!
Ni ser min hand genom tyget…

IMG_0154.JPG
Kanske kan den stickade kollektionen fungera bättre.

IMG_0155.JPG
Vill ni beställa något så kan man alltid kolla Cuponation som erbjuder gratis frakt från Lindex.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *