Och så går jag igen!

Hur coolt som helst eller hur? Stukade foten torsdag kväll, R stoppade blödningen helt(görs av utbildad person) i 20/30 minuter och sen lossades lindningen men lindades snabbt om fast lite lösare. 48 timmars total vila av foten och högläge så mycket det bara går. En första natt med galen smärta, uppstår när blödningen trycker mot bandaget. Känns ungefär som foten håller på att brinna upp. Och tro inte att typ Alvedon och Ipren hjälper, meningslöst! Stå bara ut och tänk att om det bara är en ”normal” stukning så är du så gott som bra om 48 timmar. Jag hade svårt att tro på att det kommer fungera men nu går jag som vanligt igen utan smärta, lite tejp för stöttning bara. Lite ont om foten kommer snett men annars ingen smärta alls. Nu tåhävningar varje timme och imorgon back to Sats(dock ingen löpning)!
Blev inget träningsavbrott ens en gång, vila fredag och lördag var planerad 😉
Tack min bästa sjukgymnast!

Istället för en inplanterad utedag i skidspåret har vi mest myst. Plockat lite, åkt lite pulka och jag har dammat min fina lilla bil. Ogillar normalt sett all bilvård men inte med min nya lilla. Tjejernas favoritlek just nu, alla gosedjur och alla filtar…

20130112-154451.jpg

20130112-154504.jpg

20130112-154510.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *